Το Citroen Jumper εντυπωσιάζει με την μοντέρνα και δυναμική του σχεδίαση ενώ μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της δικής σας επαγγελματικής χρήσης καθώς διατίθεται σε 3 τύπους αμαξώματος (Van, Σασί, Pick Up) και πολλαπλές επιλογές συνδυασμού αμαξώματος με 3 επιλογές ύψους και 4 επιλογές μήκους.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Με  4 εκατομμύρια χλμ. Δοκιμών πριν από την επίσημη κυκλοφορία του και δοκιμές αντοχής της τάξης των 500.000 ανοίγματος  και κλεισίματος των θυρών (προσομοίωση 10 ετων χρήσης σε ακραίες κλιματικές συνθήκες), το Citroen Jumper θα αποτελέσει τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας   Παράλληλα, οι βελτιστοποιημένοι χώροι αποθήκευσης, οι επιβλητικοί προφυλακτήρες, οι νέες βάσεις αμορτισέρ και οι πολλαπλές βελτιώσεις στο αμάξωμα υπόσχονται αντοχή κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

3 επιλογές τύπου αμαξώματος (Van, Σασί, Pick Up), 4 επιλογές μήκους και 3 επιλογές ύψους αμαξώματος, το Citroen Jumper προσφέρει λύσεις στις δικές σας μεταφορικές ανάγκες.   

  • Μήκος χώρος φόρτωσης: 2.67μ έως 4.070μ
  • Ύψος χώρου φόρτωσης: 1.62μ έως 2.170μ
  • Πλάτος ανάμεσα στους θόλους: 1.42μ
  • Μικτό βάρος: 3000 έως 3500 κιλά
  • Ωφέλιμο φορτίο: 1035 έως 1500 κιλά Ωφέλιμος όγκος: 8 έως 17m3

ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Οι  πίσω πόρτες ανοίγουν σε γωνία 96° ή 180° για να διευκολύνουν την διαδικασία της φορτοεκφώρτωσης ενώ προσφέρεται και η δυνατότητα επιλογής ανοίγματος 270°. Οι μεγάλες πλευρικές συρόμενες πόρτες προσφέρουν άνετη πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης καθώς ανάλοωα με την έκδοση το πλάτος ανοίγματος κυμαίνεται  μεταξύ 1,075 m και 1,250 m και το ύψος μεταξύ 1,485 m και 1,755 m.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Το Citroën Jumper αντιμετωπίζει το ζήτημα της άνεσης ως προαπαιτούμενο και ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο σχεδιασμό του εσωτερικού,  ώστε να προσφέρει κορυφαία εργονομία σε ένα κομψό, άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Χάρη στην ευρυχωρία της, η καμπίνα μπορεί να φιλοξενήσει έως τρία άτομα στις εμπρός θέσεις ενώ οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες προσφέρουν ευρύτατο οπτικό πεδίο και εξαιρετική φωτεινότητα.

Ο σχεδιασμός της καμπίνας του Νέου Citroën Jumper συνδυάζει την εργονομία με την ευρυχωρία και την υψηλή αισθητική. Το ταμπλό ενσωματώνει με λειτουργικό τρόπο το σύνολο των οργάνων και των χειριστηρίων ενώ μια πληθώρα αποθηκευτικών λύσεων απλουστοποιούν την καθημερινότητα σας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το Citroen Jumper διαθέτει τεχνολογικό εξοπλισμό εφάμιλλο ενός επιβατικού αυτοκινήτου όπως ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη αφής 5”, σύστημα Navigation και κάμερα οπισθοπορείας.

Το έξυπνο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ενισχύει την ασφάλεια σε ολισθηρό οδόστρωμα με μειωμένη πρόσφυση (χιόνι, πάγο ή λάσπη) ενώ το σύστημα HDC (Hill Descent Control) διευκολύνει την κίνηση σε κατηφορικό έδαφος περιορίζοντας τον κίνδυνο της ολίσθησης και διατηρώντας μια σταθερή ταχύτητα ως 30 km/h   

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Το Jumper διατίθεται σε μια σειρά υπερσύγχρονων και ισχυρών κινητήρων πετρελαίου BlueDHi απόδοσης 130 έως 160 ίππων με στόχο τις άνετες και οικονομικές σας μετακινήσεις.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

* Υποχρεωτικά πεδία